Sayfalar

Cesena - Fiorentina Maçını Canlı İzle 16 Ekim

15 Ekim 2011 Cumartesi

Cesena - Fiorentina Maçını Canlı İzle 16 Ekim.Lige oldukça kötü bir başlangıç yapan Cesena, geçtiğimiz sezona göre bir kademe daha ileride olan Fiorentina'yı kendi evinde ağırlayacak.

Ev sahibi şu ana kadar çok kötü bir görünüm sergiledi. 5 maçta sadece 1 puan alabildiler ve daha kötüsü sadece 2 gol atabildiler. Bunun yanında savunma güvenlikleri de çok yerinde değil. Aldıkları 3 mağlubiyet Napoli, Lazio ve Milan gibi güçlü takımlara karşı oldu ki bu maçta oynayacakları Fiorentina da yine oldukça iyi bir takım ve bu, Cesena'nın şansını azaltıyor.

 

Fiorentina, Stevan Jovetic'le çok farklı bir takım olabileceğini gösterdi ama hala yeterli değiller. Geçen hafta kendi evlerinde Lazio'ya yenildiler. Maça en uçta başlayarak sistemi 4-6-0'a çevirmeye çalışan Jovetic, etkili olamadı ve ikinci yarıyla birlikte alışık olduğu kenara geçti ama Miroslav Klose'nin gölge golcülüğünün önüne geçemediler ve Artemio Franchi'de önemli bir 3 puan kaybettiler.

Bunu tolere etmek istiyorlar ve bu bağlamda Cesena, bunun için oldukça ideal bir rakip. Fiorentina kazanmaya yakın olan taraf.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

ChatBox

SitetagText Back Link Exchange SportsDomain Domain Sports Blogs
TopOfBlogsMy Ping in TotalPing.comAuto Backlink Bloggers - Meet Millions of Bloggers FULL MAC İZLE
CANLI MAC İZLE
CANLI MAC İZLE seyret